Copyright disclaimer

De inhoud van deze website, inclusief teksten, recepten en afbeeldingen, zijn eigendom van vettesletten.nl en dorothy-porker.com, tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd.

Bij schending van ons copyright zullen juridische stappen worden ondernomen.

Fair Use

Het is wél toegestaan om mijn foto’s of maximaal één paragraaf tekst voor redactionele of non-commerciële doeleinden te gebruiken wanneer er met duidelijke naamsvermelding (te weten: Vette Sletten óf Dorothy Porker) én een duidelijke link wordt verwezen naar www.vettesletten.nl. Het is prettig als je me hier vooraf toestemming voor vraagt.

Wil je mijn foto’s of teksten gebruiken voor commerciële doeleinden, lees hier dan meer over waarvoor je me in kunt huren of neem contact met me op via porker dorothy apestaartje gmail punt com met een duidelijke briefing van hoe je het werk wilt gebruiken, dan stel ik een offerte op.

Aansprakelijkheid

vettesletten.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Het is desondanks toch mogelijke dat artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van Vette Sletten kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Vette Sletten is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaan is door het gebruik van deze website.

Neem voor vragen contact op met porker dorothy apestaartje gmail punt com.