Media & Nominaties

Hieronder vind je een overzicht van de media waarin Vette Sletten en Dorothy Porker genoemd zijn en ook de prijzen waarvoor ik genomineerd ben.

Een Playmobil duiker omringt door gekookte rode tentakels van een octopus op een rood gemêleerde achtergrond.

Nominaties

Vette Sletten is nu twee keer genomineerd voor de Pink Lady Food Photographer of the Year Award, in 2020 en 2021, in de categorieën foodbloggers en de Claire Aho Award for Women Photographers.

Media

One World

• In Digestion #18

"Dorothy Porker lays out a recipe philosophy to live by for Dorothy Porker. Mantras don’t have to be pious, they just have to work, and here are just so many: “Ovens are assholes and everyone of them is different, so I’m afraid you’re going to have to get to know yours and adjust the temperatures according to your personal asshole.” With publications like the LA Times and Epicurious restating their functional and philosophical commitments, this is a signal example of how to do it well."

From the Desk of Alicia Kennedy: On Ingredients

The Family Cookbook Co: Dutch-Indonesian food identity, between two worlds (tevens in stories)

JAN Magazine

AD.nl

AD.nl

Het is alweer achttien jaar geleden dat Lizet Kruyff met gelijkgestemden Het Genootschap der Vergeten Groenten oprichtte. ,,Als ik het lijstje zo bekijk, heeft ons initiatief niet veel geholpen”, zegt ze. ,,Ik denk dat er in gezinnen veel pasta op tafel komt en dat er veel basic wordt gekookt. Veel kinderen zeggen natuurlijk ook ‘lussiknie’. Ik geef het ouders te doen. Ik snap het wel.” Kruyff raadt thuiskoks aan om inspiratie op te doen. ,,Je hoeft niet alles zelf te bedenken.” Zelf heeft ze mazzel dat ze tweeduizend kookboeken heeft, maar ze is ook dol op nieuwe tips van Yotam Ottolenghi en Nigel Slater. Die toveren met groenten. Op de Britse site The Guardian geven ze hun tips en recepten prijs. ,,En in Nederland vind ik Vette Sletten erg goed. Die volg ik op Twitter.”

Are you looking for this page in English? Go to dorothy-porker.com for my media and nominations page.