Waarom doneren?

Het is je misschien niet ontgaan dat ik bij vrijwel al mijn recepten om donaties vraag. Dit omdat ik op dit moment geen advertenties en maar heel beperkt affiliate links draai op mijn website.

Dit betekend wel dat ik niks overhoud aan mijn website(s) en ik alle kosten, van hosting tot fotografie, en props tot receptontwikkeling, uit eigen zak betaal.

Het liefst ga ik door zonder advertenties, dit omdat ik dat enge grote bedrijf dat begint met een G en eindigt op oogle niet wil steunen, en werk ik heel summier met affiliate links. Affiliate links zijn links waarbij ik, voor elke link die ik naar een bepaalde site plaats en waar jij dan iets bestelt, een klein bedrag krijg. De meeste bedrijven waarbij dit rendabel voor mij zou zijn, zijn ook de bedrijven die mijn favoriete winkels het meest bedreigen, dus ik ben voorzichtig met de inzet hiervan. Gelukkig heeft Libris sinds kort ook een affiliate programma, daarom heb ik nu wel affiliate links opgenomen bij mijn boekenposts.

Daar mijn inkomsten niet bodemloos zijn (integendeel) is het mogelijk dat ik in de toekomst wel overga op het plaatsen van advertenties en beperkte en passende affiliate links. In verband met mijn gezondheid kan ik niet de consistentie leveren die nodig is voor een Patreon of betaalde nieuwsbrief.

Om te voorkomen dat ik advertenties of ‘foute’ affiliate links moet plaatsen kun je een kleine donatie maken via Paypal, mij om een open Tikkie vragen via email (porker dorothy apestaartje gmail punt com) of kun je mij inhuren voor betaald werk.

Kwam er niet een boek van jou uit?

Dat klopt! In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het boekenvak geen vetpot in Nederland. Eigenlijk houd je er alleen geld aan over als je een best seller hebt geschreven, in alle andere gevallen leg je er eigenlijk bij in en is het vooral een project dat je uit liefde onderneemt. Je kunt me natuurlijk ook prima steunen door me op weg te helpen en NOMNOMNOM vooruit te bestellen bij jouw lokale boekhandel.

Are you looking for this page in English? Go to dorothy-porker.com to understand why I ask for donations.