Samenwerken met Sletten?

Vette Sletten met een wolk van roze tule om haar hoofd terwijl ze in een reep boterkoek bijt

Geïnteresseerd in een samenwerking? Ik ben beschikbaar voor de onderstaande projecten (ook in combinatie) en bereikbaar via porker dorothy apestaartje gmail punt com. Benieuwd naar met wie ik eerder heb samengewerkt? Lees hier meer over eerdere klanten van Vette Sletten.

Foodfotografie, food- en propstyling

Zoals uit mijn website mag blijken heb ik een unieke blik op food- en propstyling en fotografie. Je kunt me inhuren om een moodboard voor je te maken, om te stylen en schieten vanuit huis of om op locatie een shoot te stylen in samenwerking met een foodfotograaf. Alles is bespreekbaar.

In het verleden heb ik Vanja van der Leeden geassisteerd bij een foodfotografie shoot voor de Libelle. Daarnaast heb ik alle fotografie en styling verzorgd voor deze website en mijn boek NOMNOMNOM dat 17 augustus 2021 verscheen bij Fontaine Uitgevers en binnen 2 weken een herdruk kreeg. Bekijk hier eerdere klanten.

Receptontwikkeling

Naast mijn oorspronkelijke blik op foodstyling mag duidelijk zijn dat ik ook goed ben in het ontwikkelen van originele en breed toegankelijke recepten voor thuiskoks op alle niveaus. Ook hier ben ik voor beschikbaar. Ik ontwikkel op dit moment bij voorkeur vegan en vega recepten.

In het verleden heb ik het Bob Rösti-recept ontwikkeld én de styling en fotografie verzorgd voor de Bob Ross glossy voor Museum MORE in Gorssel. Daarnaast heb ik alle recepten voor deze website en voor mijn boek NOMNOMNOM ontwikkeld. Bekijk meer voorbeelden op mijn klanten-pagina.

Culinair schrijven

Ik heb een achtergrond in mediawetenschappen en schreef eerder artikelen voor One World, Africa is a Country en Litro Magazine. Deze artikelen gingen over kolonialisme en racisme, maar recentelijk heb ik in internationale food journalistiek veel aandacht gekregen met mijn visie op recepten en ingrediënten op deze site. In de toekomst wil ik dan ook artikelen over eten en eetcultuur delen op grotere platvormen dan mijn eigen website.

Zo schreef associate editor James Hansen van Eater London over mijn recepten-disclaimer:

‘Dorothy Porker lays out a recipe philosophy to live by. Mantras don’t have to be pious, they just have to work, and here are just so many: “Ovens are assholes and everyone of them is different, so I’m afraid you’re going to have to get to know yours and adjust the temperatures according to your personal asshole.” With publications like the LA Times and Epicurious restating their functional and philosophical commitments, this is a signal example of how to do it well.’

Food recensies

Wat betreft recensies ben ik met name geïnteresseerd in het leveren van kookboeken- en productrecensies.

Productambassadeurschap

Ik ben beschikbaar voor productambassadeurschap. Ik heb hierbij de voorkeur voor producenten die duurzaamheid in de breedste zin van het woord hoog in het vaandel hebben. Je kunt eerdere samenwerkingen terugvinden op mijn klanten-pagina. Let op: voordat we een samenwerking aangaan zal ik altijd eerst je product willen proberen om te kijken of het wel een match is.

Gratis spullen

Heb je een product dat je graag met mij wil delen dan kan dat, stuur me een mailtje voor mijn adres. Ik deel het product bij ontvangst en deel het waarschijnlijk nogmaals als ik enthousiast ben. Ben ik niet enthousiast dan deel ik dit doorgaans niet, dit omdat ik geen interesse heb in het slopen van kleine bedrijven (voor grote bedrijven ligt dit uiteraard anders).

Ik gebruik gratis toegezonden producten niet in mijn fotografie voor op deze website of mijn social media kanalen. Wil je dat wel dan kun je contact opnemen via porker dorothy apestaartje gmail punt com om een sample met mij te delen en een offerte aan te vragen. Met producten waar ik niet enthousiast over ben en volledig achtersta ga ik geen ambassadeurschap aan.

> Download hier mijn mediakit najaar 2021 voor meer informatie over mij, mijn publiek en mijn maandelijkse bereik. <

Help, ik heb geen geld maar wil wel samenwerken

Ben je een klein onafhankelijk tijdschrift en wil je graag een foto van mij plaatsen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Ik wil het allemaal!

Wellicht ten overvloede maar uiteraard is het ook mogelijk alle bovenstaande werkzaamheden in allerlei constellaties te combineren tot één klus. Ik hoor graag van je!

Are you looking for this page in English? Go to dorothy-porker.com to learn more about collaborating with me.