Samenwerken met Sletten?

Vette Sletten met een wolk van roze tule om haar hoofd terwijl ze in een reep boterkoek bijt

Geïnteresseerd in een samenwerking? Ik ben beschikbaar voor de onderstaande projecten en bereikbaar via porker dorothy apestaartje gmail punt com. Benieuwd naar met wie ik eerder heb samengewerkt? Lees hier meer over eerdere klanten van Vette Sletten.

Foodfotografie en styling

Zoals uit deze website mag blijken heb ik een unieke blik op foodfotografie en -styling. Ik werk bij voorkeur vanuit huis maar ben eventueel ook beschikbaar op locatie of voor art direction op afstand waarbij gewerkt wordt met een lokale foodfotograaf en -stylist.

In het verleden heb ik Vanja van der Leeden geassisteerd bij een foodfotografie shoot voor de Libelle. Daarnaast heb ik alle fotografie en styling verzorgd voor deze website en mijn boek NOMNOMNOM dat 26 augustus 2021 verschijnt bij Fontaine Uitgevers.

Receptontwikkeling

Naast mijn oorspronkelijke blik op fotografie en styling mag duidelijk zijn dat ik ook goed ben in het ontwikkelen van originele en toegankelijke recepten. Hier ben ik ook voor beschikbaar, bij voorkeur in combinatie met fotografie- en stylingopdrachten vanuit huis.

In het verleden heb ik het Bob Rösti-recept ontwikkeld én de styling en fotografie verzorgd voor de Bob Ross glossy voor Museum MORE in Gorssel. Daarnaast heb ik alle recepten voor deze website en voor mijn boek NOMNOMNOM ontwikkeld.

Culinair schrijven

Ik heb een achtergrond in mediawetenschappen en schreef eerder artikelen voor One World, Africa is a Country en Litro Magazine. Deze artikelen gingen over kolonialisme en racisme, maar recentelijk heb ik in internationale food journalistiek veel aandacht gekregen met mijn visie op recepten en ingrediënten op deze site. In de toekomst wil ik dan ook artikelen over eten en eetcultuur delen op grotere platvormen dan mijn eigen website.

Zo schreef associate editor James Hansen van Eater London over mijn recepten-disclaimer:

‘Dorothy Porker lays out a recipe philosophy to live by. Mantras don’t have to be pious, they just have to work, and here are just so many: “Ovens are assholes and everyone of them is different, so I’m afraid you’re going to have to get to know yours and adjust the temperatures according to your personal asshole.” With publications like the LA Times and Epicurious restating their functional and philosophical commitments, this is a signal example of how to do it well.’

Wat betreft recensies ben ik met name geïnteresseerd in het leveren van kookboeken- en productrecensies. In verband met de huidige crisis en omdat ik geloof dat recensenten een bepaalde afstand nodig hebben van hun onderwerp, ben ik niet geïnteresseerd in het schrijven van restaurantrecensies.

Productambassadeurschap

Ik ben beperkt beschikbaar voor productambassadeurschap. Ik heb hierbij de voorkeur voor duurzame langdurige relaties (denk een half jaar tot een jaar of langer) met producenten die duurzaamheid in de breedste zin van het woord hoog in het vaandel hebben. Vragen staat natuurlijk altijd vrij. Ik ben eerder productambassadeur geweest voor Cheeses from Switzerland Benelux.

Heb je een product dat je graag met mij wil delen dan kan dat, stuur me een mailtje voor mijn adres. Ik deel het product bij ontvangst en deel het waarschijnlijk nogmaals als ik enthousiast ben. Ben ik niet enthousiast dan deel ik dit doorgaans niet, dit omdat ik geen interesse heb in het slopen van kleine bedrijven (voor grote bedrijven ligt dit uiteraard anders).

Ik gebruik gratis toegezonden producten niet in mijn fotografie voor op deze website of mijn social media kanalen. Wil je dat wel dan kun je contact opnemen via porker dorothy apestaartje gmail punt com om een sample met mij te delen en een offerte aan te vragen. Met producten waar ik niet enthousiast over ben en volledig achtersta ga ik geen ambassadeurschap aan.

 >> Download hier mijn meest recente mediakit voor meer informatie over mij, mijn publiek en mijn maandelijkse bereik. <<

Help, ik heb geen geld maar wil wel samenwerken

Ben je een klein onafhankelijk tijdschrift en wil je graag een foto van mij plaatsen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Are you looking for this page in English? Go to dorothy-porker.com to learn more about collaborating with me.