Klanten

Wil je samenwerken met mij maar ben je benieuwd naar eerdere klanten van Vette Sletten? Lees hieronder meer over met welke merken, bedrijven en tijdschriften ik eerder heb samengewerkt.

Kaas uit Zwitserland – OONA Agency

Voor Kaas uit Zwitserland heb ik in samenwerking met OONA Agency een aantal sponsored posts gecreëerd met daarbij een recept voor Zwitserse kaasfondue ter promotie van appenzeller-kaas en één recept voor een kaasfondue-tosti, gedeeld via mijn Instagram stories. De recepten zijn permanent op mijn website en in mijn story highlights te vinden.

Voor onze klant ‘Kazen uit Zwitserland’ hebben we Mieke gevraagd om content creëren voor rondom Appenzeller. We zijn onder de indruk van haar creatieve, unieke content en professionaliteit. Het was erg prettig samenwerken met Mieke. – Elfi Josemans/ OONA Agency


Bob Ross Glossy – Museum MORE

Voor de Bob Ross Glossy die uitgegeven is bij de Bob Ross tentoonstelling van Museum MORE heb ik een Bob Rösti recept ontwikkelt, met bijbehorende fotografie. De foto en het recept zijn ook terug te vinden in mijn eerste kookboek Nomnomnom.

Ik gaf Dorothy de vrije hand voor een recept in een magazine over cultschilder Bob Ross. Het resultaat was lekker, toegankelijk en prachtig gestyled. No mistakes, just happy little accidents! – Yvonne Jansen/ Journalist en Bladenmaker

Wilthagen

Voor Wilthagen in Tholen heb ik een aantal sponsored posts gecreëerd met een give-away pakket van hun circulair geproduceerde kroepoek en knabbels.

Dorothy heeft me geweldig geholpen met een creatieve en eigenzinnige invulling van een reclameopdracht: ze maakte prachtige foto’s en bedacht een slimme winactie. Haar social media posts zijn grappig en uniek, dankzij haar grote liefde voor koken en eten krijg je de hele tijd enorme trek. – Marloes Matthijssen/ Elizee Tekst & Idee

COMING SOON

Ik ben op dit moment bezig met een receptontwikkelklus voor de printeditie van Morgenmete magazine in de V.S. en 7 mei 2021 verschijnt mijn bijdrage, een foto en recept met ‘pit’, in de nieuwe editie van Tummie magazine.

Are you looking for this page in English? Go to dorothy-porker.com for a page about my clients.