Giet 2 C voorgekookte bladgroenten goed af. Ze hoeven niet kurkdroog te zijn, maar zorg er in elk geval voor dat ze niet in water zwemmen.
Snijd de groente in middelfijne stukjes en meng ze samen met 1 C fijngehakte gemengde kruiden in een grote kom. Breng op smaak met 1 T (vegan) vis- of sojasaus en 1 t versgemalen zwarte peper. Proef en breng indien nodig op smaak met zout. Je bent op zoek naar een mild hartige smaak, in mijn geval was meer zout door de hoeveelheid vissaus niet nodig.
Meng 2 T maïzena door het mengsel tot het is opgelost.
Voeg 6 eieren toe en meng tot alles gelijkmatig bedekt is.
Verwarm een koekenpan van ongeveer 30 cm ⌀ voor op middelhoog vuur en voeg 2 T neutrale olie toe zodat er een dunne laag olie op de bodem staat.
Gebruik, als de olie goed heet is, 1/4 c maatbeker of een opscheplepel om wat van het eimengsel uit de kom in de pan te scheppen en spreidt het mengsel licht uit. Er zouden 3 tot 4 pannenkoekjes tegelijk in de pan moeten passen. Als er wat van het eimengsel aan de randen van de pannenkoekjes verschijnt is dat helemaal perfect, die worden namelijk lekker knapperig.
Keer de pannenkoeken wanneer de randen er goudbruin en knapperig uitzien om, dit duurt ongeveer een minuut of 2. Bak ze dan nog ongeveer een minuut aan de andere kant goudbruin. Bewaar afgebakken pannenkoekjes op een bord terwijl je de rest van het beslag opgebruikt.
Serveer met rijst of op (stok)brood met sriracha, Viet-chili, knoflook-chili of hoisin saus.