Shortlist Pink Lady Awards 2022

Hoera! Ook dit jaar ben ik weer genomineerd voor de Pink Lady Food Photographer of the Year Award. Dit keer in de categorie Production Paradise Previously Published met de foto die ik maakte voor Tummie Magazine #2 Heet bij mijn recept voor chocolade chipotle mousse. Ik combineerde de mousse met een recept voor chili crisp pinda schotsen van Cathy Erway, dat recept vind je hier.

Je kunt Heet nog steeds bestellen in de Tummie webshop (geen spon, gewoon fan – Tummie is echt een verrijking van het Nederlandse en Vlaamse food landschap).

De cover van Tummie #2 met de titel van het blad, een plaatje van een madame jeanette peper en de tekst "Een magazine voor enthousiaste eters, editie 2, voorjaar 2021: heet!"

Je kunt de volledige lijst aan genomineerden hier bekijken!

Kijk lekker rond, volg me op Instagram voor visueel geweld, andere volgtips en behind-the-scenes, Twitter voor artikelen en flauwe grappen, schrijf je in op mijn nieuwsbrief of volg me op Facebook of  Pinterest als je vooral wil dat ik m’n bek houd. Related Posts

Leave a Comment