Media & Nominaties

Nominaties

Fotografie

Ik ben drie keer genomineerd voor de Pink Lady Food Photographer of the Year Award, in 2020, 2021 en 2022, in de categorieën foodbloggers, Claire Aho Award for Women Photographers. en Production Paradise Previously Published respectievelijk.

Kookboek schrijven en fotografie

Mijn kookboek Nomnomnom, dat is Augustus 2021 in Nederland en België verscheen, was longlisted voor zowel Het Gouden Kookboek en Kookboek van het Jaar 2021.

In de media

Nederland & België

 

JAN Magazine

AD.nl

AD.nl

Het is alweer achttien jaar geleden dat Lizet Kruyff met gelijkgestemden Het Genootschap der Vergeten Groenten oprichtte. ,,Als ik het lijstje zo bekijk, heeft ons initiatief niet veel geholpen”, zegt ze. ,,Ik denk dat er in gezinnen veel pasta op tafel komt en dat er veel basic wordt gekookt. Veel kinderen zeggen natuurlijk ook ‘lussiknie’. Ik geef het ouders te doen. Ik snap het wel.” Kruyff raadt thuiskoks aan om inspiratie op te doen. ,,Je hoeft niet alles zelf te bedenken.” Zelf heeft ze mazzel dat ze tweeduizend kookboeken heeft, maar ze is ook dol op nieuwe tips van Yotam Ottolenghi en Nigel Slater. Die toveren met groenten. Op de Britse site The Guardian geven ze hun tips en recepten prijs. ,,En in Nederland vind ik Vette Sletten erg goed. Die volg ik op Twitter.”

En verder… 

• In Digestion #18

From the Desk of Alicia Kennedy: On Ingredients

The Family Cookbook Co: Dutch-Indonesian food identity, between two worlds (tevens in stories)

Close
Dorothy Porker © Copyright 2024. All rights reserved.
Close