Annie Fromage voor Cheese Mag Issue 3

Door Mieke
09/05/2023

Ik loop een beetje achter met het promoten van dingen waar ik de afgelopen jaren aan heb gewerkt, maar het is nooit te laat, dus bij deze.

Eind zomer 2021, in de week dat Nomnomnom werd gepubliceerd, tussen mijn boekpresentatie en een korte reis naar Frankrijk om het huis waarin we nu wonen te verkennen, trok ik naar Ransdorp om Annie Fromage en haar veelvuldig bekroonde kazen te fotograferen voor Cheese Magazine Nummer 3. Cheese Mag is een prachtig onafhankelijk tijdschrift over (hoe raad je het zo?) kaas, gerund door het lifegoals-team van Anna Sulan Masing, Holly Catford, Apoorva Sripathi en Jean-Baptise Beroud (die ik niet op Instagram terug kan vinden).

Ik was super enthousiast om een van mijn favoriete kaasmakers en mogelijk mensen uit Nederland in op de foto te zetten en haar een stukje van het platform te kunnen geven dat ze zo enorm verdient. Het enige waar ik spijt van heb, is dat een hoogzwangere vrouw gedwongen heb een behoorlijk scherp stuk kaas op haar tong te houden en zoveel dingen tegelijk voor het eerst deed (eerste keer op locatie fotograferen, eerste keer een portret schieten) voor zowel een betalende klant als een verdienstelijk onderwerp.

Je kunt Cheese Magazine nummer 3 hier bestellen om het volledige profiel te lezen. Foto’s en woorden door mij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Dorothy Porker © Copyright 2024. All rights reserved.
Close