Nomnomnom ligt nú in de winkel!

UPDATE 31 AUGUSTUS

Op de boekpresentatie hoorde ik dat mijn boek nog maar amper uit was en er al een tweede druk op komst is. Onwijs bedankt aan iedereen die het boek heeft gesteund of gekocht!

Nomnomnom is hier

Ze is hier! Mijn boek Nomnomnom is eindelijk uit en ligt nú in de winkel. Oké, ze lag vorige week ook al in de winkel, maar ik lag er even af met het signeren en verzenden van de vooruitbestellingen en het verwerken van alle ontzettend positieve en fijne reacties tot nu toe.

Ik vond het toch tijd om ook hier even aandacht aan mijn boek te besteden, inclusief wat er tot nu toe in de media is gezegd en een toelichting over hoe en waar je gesigneerde boeken kunt bestellen of kopen en wat ik zelf nog van plan ben.

Nomnomnom in de media

Er staat een heel mooi interview met mij, inclusief de prachtige quote van Laurie Woolever waar ik van wakker heb gelegen, op Linda.nl.

Ik was te gast bij Nooit Meer Slapen van de NPO. Je kunt het gesprek bij henzelf terugluisteren (let op: het duurt wel een uur) of via je favoriete podcast-app.

Er is een heel mooi interview verschenen in de Knack Weekend deze week. Inclusief een recept uit het boek.

Op Food and Friends vind je ook wat sneak previews van recepten en was ik vorige week kookboek van de week.

Daarnaast stond ik in het Leidsch Dagblad, in het AD (en al hun aanverwante kranten) en in de Over Eten nieuwsbrief(ik ben fan). En als het goed is komt er nog meer!

Team boekhandel! Waar vind je Nomnomnom?

Waar ik vooral ook heel erg blij mee ben is hoe enthousiast boekhandels hebben gereageerd op mijn boek. Favoriet van puber-Mieke Broese in Utrecht heeft mij al enthousiast gepromoot in hun stories op Instagram, ik signeer zaterdag 28 augustus vanaf 15.30 bij De Kler in Leiden, ga binnenkort bij Scheltema in Amsterdam signeren je kunt hier een gesigneerde kopie bestellen, de Boekenbar in Utrecht is ook enthousiast, en zo ben ik door vrienden in veel etalages en op veel tafels gespot en stond ik ineens al in de kookboeken top 10 bij Libris.

Mevrouw Scheltema was ook zo aardig om me op nummer 1 te zetten van hun aanbevolen boekenlijst:

Als boekenwinkel sloerie vind ik dit echt onwijs fijn om te zien. Ik heb daarom besloten om zelf geen gesigneerde exemplaren meer te verkopen, en de verkoop verder lekker aan de boekhandels over te laten. Tevens zal ik bij de volgende boekhandels mijn boek signeren:

Wil je je lokale boekhandel steunen? Dan kun je Nomnomnom het beste bij Libris bestellen (en dan bij je dichtstbijzijnde favoriete Libris-boekhandel). Maar ik ben blij met kopers bij elke kleinere boekhandel.

ENORM bedankt aan iedereen die vooruit heeft besteld, bij mij of je lokale boekhandel en aan iedereen die zo enthousiast reageert. Het is echt heel fijn om zo positief ontvangen te worden met iets waarvan ik zelf niet helemaal wist hoe het zou vallen.

Are you looking for this post in English? Go to dorothy-porker.com for Nomnomnom is in stores now.Related Posts

Leave a Comment